Szűrés

A(z) Android 4.4.2 kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a Huawei Ascend P7

2014. május 8. -

Párizsban, egy sajtóeseményen mutatkozott be a Huawei új okostelefonja, az Ascend P7 május 7-én. Az előzetes pletykákhoz és fotókhoz képest semmi meglepővel nem készültek a bejelentésen.

Tovább

ZTE Star 1 – Full HD kijelző a középkategóriában

2014. április 18. -

A ZTE hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb csillagáról, melynek érdekessége, hogy bár hardver és ár alapján egyértelműen a középkategóriát képvislei, előlapját egy 1920 x 1080 pixel felbontású érintőkijelző uralja.

Tovább

Jön a Samsung Galaxy Ace Style

2014. április 9. -

A dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy Ace sorozat legújabb tagját, mely elődeihez hasonlóan az alsó-középkategóriában száll versenybe a konkurens készülékekkel. Az Android 4.4.2 KitKat rendszerrel, kétmagos processzorral és 5 megapixeles kamerával felvértezett mobil áprilisban landol a piacon mélyszürke és krémfehér árnyalatokban.

Tovább

Újabb praktikus funkciók kerülnek a Sony Xperia Z2 lezárt képernyőjére

2014. február 11. -

Napvilágot látott egy fotó, amelyen a Sony következő zászlóshajójának lezárt képernyője látható. A megújult lockscreen immár arra is lehetőséget biztosít, hogy az éppen játszott zenét a kijelző feloldása nélkül egy csúszka segítségével kedvünk szerint tekerjük, mintha csak a zenelejátszóban lennénk.

Tovább